Discovering Magnificent Ways of Dreaming

Friday | 3 hours

| 17:00-18:00 | 30min | Welcome – Introduction and intention setting |
|-------------|-------|---|
| 18:00–18:30 | 30min | Coincidence Card Game – When the universe gets personal (playing with Synchronicity) |
| 18:30-19:30 | 60min | Lucid Dreaming With A Plan – How to craft an intention to consciously enter dream states |
| 19:30-20:00 | 30min | Sidewalk Tarot – Living in the Speaking Land (plus home play assignment) |

Saturday | 6 + 1 hours

| 10:00-10:30 | 30min | Sharing from the night before, Q&A |
|----------------------------|-----------------|--|
| 10:30–11:00 | 30min | Indigenous Dreaming – Different perspectives on the dreamworld |
| 11:00–11:30 | 30min | Lightning Dreamwork Process \neq – How to share dreams in a fun and quick way with guidance on how to act on them |
| 11:30-12:30 | 60min | Dream Sharing Circles – practising the LDP + |
| 12:30–14:30 | 120min | Lunch |
| 14:30–15:30 | 60min | Shamanic Journey – Beyond the boundaries of time |
| | | |
| 15:30–17:30 | 120min | Dream Decoding Drawing – A visual approach to unlock subconscious information cultivating inner awareness |
| 15:30–17:30 17:30–18:00 | 120min 30min | |
| | | subconscious information cultivating inner awareness Q&A, summary of the day, outlook on tomorrow, night time |

Sunday | 5 hours 30 min

| 10:00-10:30 | 30min | Dream Sharing Circles \neq – (Lightning Dreamwork Process) |
|-------------|-------|---|
| 10:30-11:00 | 30min | Sharing from the night before, Q&A |
| 11:00-12:00 | 60min | Dream Tracking & Dream Re-Entry – Going back inside the dream to harvest insights for oneself and others |
| 12:00-13:00 | 60min | Creative Dreaming – Turn your dream into a poem, drawing or dance |
| 13:00–14:30 | 90min | Lunch |
| 14:30–15:00 | 30min | Circle of Protectors – An ancient visualization practice enhancing restful sleep |
| 15:00–15:30 | 30min | Sleep First Aid – Sleeping well means dreaming well |
| 15:30–16:30 | 60min | Dream Theatre – Celebrating our dreams |
| 16:30–17:00 | 30min | How to continue; Closing Circle and Goodbye! |

* Workshop schedule subject to change.